MIT campus

More
14 years 10 months ago #628 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
[font=courier:1tuot96t]Szia még egyszer!

Ha kiderül, hogy benne volt ebben, akkor agyon vágom ezt a marhát! Hihetetlen, hogy mikbe bele nem keveredik. Tegnap kalapozásért akarták megbüntetni. Valahogy ki tudta magát magyarázni ami t?le kicsit hihetetlen. Ha nem láttam volna, hogy nem történt semmilyen kiadás, el sem hittem volna, hogy nem kellett megkennie a zsarukat. Csak tudnám, mit követtem el, hogy vele ver a sors?

Ha engem támadna meg valaki és nem üt ki azonnal, de totálisan, akkor szerintem ? bánná meg. De a határok átlépésénél igazad van. Inkább most agyalják meg, mint kés?bb csukják le. Bár szerintem az apja már most ki fogja csinálni. Jó híre lesz az MIT&T-n, ha kisül egy tanárról, hogy a fia egy perverz...

Nem mondod, hogy Azumit kapta el?! Olyat fog kapni t?lem, hogy öregapa korában is meg fogja emlegetni! Már csak azért is, mert ez nekem is gáz, nem beszélve arról, hogy engem is elkaptak, mint valami b?nöz?t. Mondjuk Alice kisasszonyt is megértem, ha jól hallottam nemrég, akkor valamikor ? is áldozatául esett hasonló b?ncselekménynek... Nem csoda ha igazi hadimasinaként áll az ügynek.

Legközelebb inkább ne a zsaruknak szóljatok. Ha van egy mód akkor intézzük el mi és a házatok. Ha otto benne van akkor bármikor a segítségetekre leszek abban, hogy megkapja a magáét, de se a Keisinger családnak, se az enyémnek nem tesz jót egy ilyen mérhetetlen mennyiség? nuyennel is csak tompítható hírverés. Nehogy arra gondolj, hogy bármin is mérsékelne ez. Otto talán még jobban megkapná a magáét. Nem tudom hogy ki rángatta ebbe bele, de még annak is jövök eggyel.

Erika[/font:1tuot96t]

-"Brainlock? Az a városi legenda? Vagy a komolyabbra gondolsz, az összeesküvés elméletre?" kérdez vissza Jeff az ajtóból.
-"A francba! Várj csak, nem tudsz err?l egy kicsit többet?" kérdezi a rövid magyarázat után, mire persze adsz neki egy hosszabbat.
-"Asszem a Renrakuval is el kellene beszélgetni err?l egy kicsit. Azt tudtam, hogy valami nem stimmel, de hogy ennyire..." közben rá is gyújt és bekapcsolja a szell?z?t.
-"Anno jeleztem a Renraku felé, hogy Azumival valami nem nagyon stimmel, mire mégegyszer elküldték orvoshoz és közölték, hogy semmi rendelleneset nem tapasztaltak néhány alapvet? gátláson kívül. Gyakorlatilag két oldalban közölték, hogy nagyon félénk szegény lány. Ha tudok segíteni, természetesen nagyon hálásak lesznek ígyhát megpróbáltam segíteni. Ez a csipkel?dés azért volt a részemr?l és a közeli haverság. A többit meg asszem hagyjuk. Na megyek és letudom ezt. Utána meg hagyjuk. Ezt elb***tam. De a Renraku is de nagyon." el?vesz mégegy cigit, de erre már nem gyújt rá.
-"Na mindjárt jövök."

Mindkét fél kihasználja a megfelel? id?t és taktikai segítséget amit igyekszel inkább szoftverrel nyújtani. Az els? két-három üzenet után azért látod, hogy Jeff meghallgatja a tanácsokat de sokszor máshogy dönt és meglehet?sen jól. Lexi ezzel szemben eléggé hátrányban van de Arget és némi mágia segítségével azért már ? sincs akkorában. Akkor örülsz meg amikor az els? lövése fejlövésre sikeredik. Utána viszont sorozatban szenved el kisebb találatokat. Bár jól kerülget, szerinted részben az elementálnak köszönhet?en, egy valós harci helyzetben szitává l?tték volna. Legalább harcképtelen volna két végtag hiánya okán. Egyszer van egy kiugrás a szenzoroknál, amire Jeff fel?l egy üvöltés a válasz, majd egy hatalmas csattanás Lexi kommunikátorából. [Ez már a végjáték, fej fej mellett haladtak és Lexi már azon gondolkozott, hogy föltesz egy stim patchet.] Ezután Jeff hangja válaszol és Lexi sisakkameráján nézve ekkor van vége mindennek. Gyakorlatilag fölé tornyosul Lexinek, a homlokához szorítja a fegyvert és meghúzza a ravaszt, amit?l a sisak kijelz?n meg is jelenik a fejlövés.

-"Ez nem cheat-match, aranyom! Ugyanezzel kapott el az átkozott a jómúltkorában. Azóta módosítottunk a lézereken és az érzékel?kön. Minden találat egy burst transmission jelleg? impulzust hordoz. Nameg a hullámhossz se standard infra hanem UV. Csak ebb?l a fegyverb?l jöhet lézertalálat. Igen, kicsit kisebb a találati esély, jópárszor mellé l?ttem én is, pedig találtam. De csalni legalább nem lehet se pointerrel, se dezignátorral, se célzóval se semmivel. Hacsak nem tudod, hogy mit kell hordozzon a jel, vagy hogy egyáltalán van ilyen. Bocs, de ezért te is tudod, hogy egyszer én is fölrúghatom a szabályokat. Severinnel tavaly összeverekedtünk ezen."
-"Aha. Értem. Akkor legközelebb szenzorzavarást fogok használni."
-"De három hónap múlva."
-"Tudom..." mondja Lexi. A zajokból ítélve Jeff fölrántja a földr?l.
-"Minden oké?"
-"Nem. Szédülök és szétesik a fejem."
-"Bocs, de belefordultál a puskatusba. Az enyhe agyrázkódás meg gyorsan el fog múlni. Tac Com itt Szigma 2. Kerítsetek egy dokit, mire visszaérünk. Volt egy kisebb baleset."
-"Ja. Elestem amikor ki akartam térni. Hát... Nem jött be, Aika. Nem fogok kupát fényesíteni. De nem is bánom."
-"Szerintem meg bejött. Nem sokan álltak volna ki velem. Szép volt, leszámítva a végét. Na gyere, szedjük le ezt a vacakot. Megsülök mindjárt."

Így jönnek vissza ketten, méghozzá a campus örömére törzspáncél nélkül, a többi vértdarabban, mint Napoleon vert serege. Jeff félmeztelen, Lexi meg tornadresszben és úgy támaszkodnak egymásra mint két a frontot megjárt katona. Lexinek a jobb arcára került egy jókora folt is, ami ha jól sejted pár nap múva igen kék lesz.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #629 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
Jeff megkapja a jó állását, ahogy megbeszéltük, így pedig talán még összetartóbb lesz a csapat. Este gondolom komoly buli lesz, de lenne el?tte b?ven megbeszélni valónk.

- Eredetileg azt terveztem, mi "nyomozunk" majd kalóz ügyben, de úgy látom a hatóságok igen buzgók lettek, már a második házban van komoly házkutatás. Faustusék ugyanis tovább küldték ?ket a Keisinger házhoz. Ugyanakkor jött egy informális kérés a Keisinger házból... Ha Otto hülyeséget csinál akkor neki szóljunk el?bb, ne a zsaruknak.

- Faustus féle csapat meg megkapta a FAB + infrahang + halk hang cím? történetet, kíváncsi vagyok mennyi id?be telik rájönniük, hogy mi történt.

More
14 years 10 months ago #630 by Nyarlathotep
-"Lehet, hogy nem kellett volna szólni a zsaruknak..." mondja Lexi miközben Jeff szedegeti róla a páncél darabjait. Egy ideig biztosan nem lesz túl tevékeny. A fölvétel alapján arccsont és halánték között kapta el a nehéz puskatus.Jeffet ismerve kicsit fölhúzta az agyát a csalási kísérleten és az is bele számított az ütés erejébe. Az agyrázkódás tényleg garantált és a sokáig megmaradó kék folt. Lexi b?rszínével ez sokáig jól látható is fog maradni.

-"Mondjuk Lexi nem mond hülyeséget. Innent?l megint nem tudunk mit csinálni. De legalább a német gyerek jól megkapja. Ha tényleg ? volt. Ha nem, szerintem akkor is megkapja. Ha a rend?rök megneszelik a kérést akkor meg még tenni sem tudunk semmit. Mindenképpen szólni kell, különben hátráltatjuk az igazságszolgáltatást."

-"Szerintem gyorsan rá fognak jönni." mondja Lexi, miközben bevesz egy fájdalomcsillapítót. "Az els? kérdésnél amikor az elementál nem tud segíteni, megpróbálják majd megtisztítani a környéket. Lenyomni a háttérzajt. Amikor ez nem megy mágikus módszerekkel akkor gyanút fognak. Severin nem hülye. T?le kell f?leg óvakodni. Persze els? gondolatok a háttérzajra fognak irányulni, ami hirtelen megnövekedett. Ha valakinek van esze akkor rá fog kérdezni, hogy ki mit csinált ott, hogy ekkora a gáz. Esetleg valaki még mágikusan meg is próbálja érzékelni, hogy mekkora az igazi háttérzaj. Az infrahang viszont jó ötlet azt már nehezebb leleplezni."

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #631 by TheElf
- Tartós háttérzaj nem lesz sok, de a mágia az ideiglenest is érzékeli, ahhoz pedig elegend? az infrahang miatti fejfájás... De a rendszeres varázslás, vizsgadrukk miatt akad ám tartós háttérzaj is, csak kérdés az irányultsága. Ha eddig nem nagyon méricskélték, nem feltétlenül tudják, hogy a mostani zaj sem tér el a szokottól, csak azt, hogy valamennyi van.

- A következ? ötlet néhány lebeg? nanite... + ezekre koncentráltabb FAB. A nanite felh? formákat vesz fel, amik asztrálban is jelen vannak, s furcsa szellemnek t?nnek. Összehangolva a hangokkal, s esetleg pár vetített képpel, ha a telekomjuk projektorán sikerül egy firmware frissítést végrehajtani...

- El tudod képzelni az eredményt?

More
14 years 10 months ago #632 by Nyarlathotep
-"Ja. Er?s fejfájás nekünk amikor Severin jön és beveri a miénket. A Faustus ház nem véletlenül alapoz a sátánista ikonográfiára és hasonló dolgokra. Szerintem a háttérzajra is és ez t?nik logikusnak. Ez a szellem okozna egy kis fejtörést... Ha már fejtörésr?l beszélünk, Jeff, hoznál légyszíves egy zacskó jeget?"

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #633 by TheElf
- Utána is történhet jópár meglepetés. Ellenben pár húzás után nem lennék meglep?dve, ha Severin kevésbé a bosszún gondolkodna. Szerintem keres magának olyan ellenfelet aki nem támad vissza. Pont azért, mert egy olyan harc amiben van válaszcsapás is, érzelmileg más, háttérzaj kapcsán más, és ezzel pont a háttérzajra épül? házat lehet nagyon megszívatni.

- Persze, ha a szellem és pár más dolog után egyféle megoldást fognak keresni, akkor eljöhet az a pillanat amikor mágiával lehet ?ket szívatni, a hirtelen ritmusváltás nem rossz dolog.

- HA ez is lejár pár utcabált lehet a környékükre szervezni amikor pihennének, esetleg reggelre valami nyilvános SWAT bemutatót, stb. Vannak még ötleteim.

Time to create page: 0.266 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.